Kompletní nabídka
Novinky emailem
stiskni pro odběr novinek

Dámská bunda fransa 20609589/blackDámská bunda fransa 20609589/black Akční CENA: 5999 CZK

Dámská bunda fransa 20610752Dámská bunda fransa 20610752 Akční CENA: 2199 CZK

Dámská bunda fransa 20610755Dámská bunda fransa 20610755 Akční CENA: 2699 CZK

Dámská halenka fransa 20610921Dámská halenka fransa 20610921 Akční CENA: 1399 CZK

Dámská tunika fransa 20610791Dámská tunika fransa 20610791 Akční CENA: 1099 CZK

Dámská vesta fransa 20610783Dámská vesta fransa 20610783 Akční CENA: 2999 CZK

Dámská vesta fransa 20610783/greenDámská vesta fransa 20610783/green Akční CENA: 2999 CZK

Dámské kalhoty fransa 20610830Dámské kalhoty fransa 20610830 Akční CENA: 1499 CZK

Dámské šaty fransa 20610910Dámské šaty fransa 20610910 Akční CENA: 1899 CZK

Dámské triko fransa 20610957Dámské triko fransa 20610957 Akční CENA: 549 CZK

Dámský cardigan fransa 20610870Dámský cardigan fransa 20610870 Akční CENA: 1899 CZK

halenka hajo 19415/359halenka hajo 19415/359 CENA: 1190 CZK

halenka hajo 19455/990halenka hajo 19455/990 CENA: 1390 CZK

halenka hajo 19464halenka hajo 19464 CENA: 1490 CZK

triko hajo 19458/359triko hajo 19458/359 CENA: 1090 CZK

 

Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

www.lpracharova.cz se zavazuje respektovat a ochraňovat Vaše soukromí. www.lpracharova.cz se zavázal chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

www.lpracharova.cz je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Zabezpečení osobních údajů

www.lpracharova.cz je zavázána k ochraně a zabezpečení vašich osobních údajů. Užíváme množství různých zabezpečovacích technologií a postupů k tomu, abychom ochránili vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, užitím nebo zpřístupněním. Pokud nám při objednávání výrobků nebo služeb sdělíte své osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi vaší osobou a naší společností. www.lpracharova.cz neprodá ani žádným způsobem nepronajme vaše osobní údaje nikomu jinému. Pokud nebudeme mít váš souhlas nebo pokud zákon nebude vyžadovat jinak, nebudeme sdílet vaše osobní data, která nám poskytnete online.

Kde jsou vyžadovány osobní údaje

www.lpracharova.cz na svých stránkách zveřejňuje informace nejen o produktech a službách, které nabízí, ale i informace o kontaktech na naší společnost, základní údaje o naší společnosti, nabídky možnosti zaměstnání , atd. Veškeré tyto informace jsou dostupné, aniž bychom po návštěvnících stránek vyžadovali jakékoliv osobní údaje. Výjimku tvoří vstup do obchodního systému (shopu), který je přístupný pouze těm návštěvníkům stránek, kteří jsou zaregistrováni. V tomto případě je po návštěvnících při vstupu do shopu vyžadováno zadání přístupových údajů, na základě kterých se ověřuje jejich identita a povoluje vstup. Data jsou shromažďována na dobu nejméně 3 let, vždy však do doby než zákazník sám požádá emailem o vymazaní svých dat z naší databáze. Poskytnuí dat je nutnou podmínkou pro registraci a nákup zboží. Pokud si přejete svá data smazat, pošlete prosím email na obchod@troop-london.cz. Smazáním dat se zruší Váš uživatelský účet a Vaše registrace.

Údaje, které shromažďujeme

www.lpracharova.cz provozuje stránky na kterých můžete objednávat produkty nebo služby, zadávat požadavky a registrovat se pro zasílání materiálů. Osobními údaji, které jsou shromažďovány na těchto stránkách, jsou fakturační informace, dodací adresa, kontaktní osoba, telefonní spojení, emailová adresa a obchodní transakce.

www.lpracharova.cz může používat ve vztahu k návštěvníkům svých webových stránek technologii personalizovaného retargetingu RTB.

Pokud vy jakožto zákazník požádáte o zasílání newsletterů, mohou být vaše údaje (jméno a email) předány třetí straně do zahraničí (službě Mailchimp), pomocí které Vám newslettery náš eshop rozesílá. Vždy je možné tento odběř kdykoliv rušit.

Přístup k osobním údajům

www.lpracharova.cz pro vás připravil možnost vaše osobní údaje kdykoli kontrolovat a aktualizovat v sekci uživatelský účet po přihlášení. Prohlížet a editovat osobní údaje, které jste nám již poskytli. Sdělit nám, zda chcete získávat informace o našich produktech nebo službách. Poskytneme vám také možnost oznámit nám, že si nepřejete dostávat od nás nevyžádané materiály pro přímý marketing a uděláme vše, abychom takové žádosti respektovali.

Proč tyto údaje shromažďujeme

www.lpracharova.cz bude shromažďovat a používat vaše osobní údaje pouze s vaším vědomím a souhlasem, a to pro objednávání, případně následné používání produktů a služeb. Můžeme používat vaše údaje pro účely související s poskytováním služeb vaší osobě, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, poskytování služeb a produktů, případně informací, které žádáte či odpovědí na vaše stížnosti nebo dotazy.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

www.lpracharova.cz získává váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporovat vás jako našeho zákazníka.

Těmito tlačítky podpoříte a doporučíte naše stránky ostatním uživatelům internetu. Děkujeme.

Tel.: 773 678 099
Email:
Web: Lenka Prachařová Eshop
© Lenka Prachařová Eshop
Všechna práva vyhrazena

Webdesign by TAOX
Eshop powered by TAOX

Heuréka hodnocení
Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám můžeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více o cookies Rozumím

six types of bezel and over 100 types of dials. The true innovation relates to what is "inside", and brought wealth to this town. Lange had become mayor of the town and also improved the infrastructure. Lange planned to train 15 young people, rolex replica put lower in five-minute batches. Look carefully and you will find that both watches also have the identical small triangles round the inner bezel to mark each 5-minute increment.Another design flourish given within the Carrera 360 might be the double-crown.